Wie ben ik?

Maak kennis met Vincent Huis van Vaarles Westeinder!

Vincent Huis Vaarles Westeinder Instructeur Oprichter

Mijn naam is Vincent Huis en ik geef sinds 2021 vaarlessen aan beginnende schippers. Ik zag bij ons thuis in de jachthaven https://www.piethuisjachthaven.nl/ veel beginnende ‘schippers’ stoeien met de basis beginselen van het varen. Denk bijvoorbeeld aan achteruit varen of iets belangrijks zoals aanmeren en daarna je boot goed afmeren!  Ik heb toen een aantal mensen aangeboden om ze wat vaarlessen te geven, om hun vaardigheden te verbeteren en het zelf vertrouwen met hun boot te vergroten.

Dit werd zeer positief ontvangen en al snel werd ik ook gevraagd door mensen die met hun boot in een andere haven liggen. Tijdens deze lessen probeer ik mijn kennis over te dragen aan deze watersporters, met praktijkoefeningen, zodat ze hierna met meer plezier gaan varen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, moet u ons gebruik van cookies accepteren.